Interview Twitter wat mot ik d'r mee?

Voor de laatste papieren editie van het EZ Journaal ben ik via Twitter geïnterviewd door Joel Labadie over de zin en onzin van Twitter. Met toestemming heb ik ’t artikel op internet geplaats. Hierbij (eindelijk) de embedded versie, Scribd werkte niet mee totnutoe.

Ez Journaal p4-5 Interview Twitter wat mot ik d’r mee?

 1. Leuk interview en met twitter een stuk leesbaarder, geen ellenlange teksten met antwoorden die toch niets zeggen 😉

  Laat wel weer het beeld zien dat ambtenaren veel tijd hebben, al moet ik bekennen dat je in het bedrijfsleven ook veel tijd heb. Heb in beide sectoren gewerkt en had het als ambtenaar echt drukker als was er toen geen twitter.

  Like

 2. @Jogy Ellenlange teksten die niets zeggen: da’s niet mijn sterktste punt en tegen de tijd dat ik een A4 kan vol schrijven zonder iets te zeggen neem ik ontslag 😉

  Overigens is het interview afgenomen toen ik ziek thuis zat in de uurtjes dat ik toch nog ff tussendoor in ging loggen om zaken af te ronden. Dat is meteen ook een groot nadeel van twitter (en andere web 2.0 toepassingen): je werkt als je niet oppast 24 uur per dag. Voor mij hoort contact via twitter, linkedin en Ambtenaar 2.0 (en in mindere mate hyves) inmiddels tot de standaard manieren waarop mensen zakelijk contact (kunnen) zoeken. Ik heb niet altijd het antwoord, maar kan vaak wel doorverwijzen naar het juiste onderdeel van de overheid.

  Tegen mijn oud-collega’s uit het bedrijfsleven grap ik ook wel eens dat ik nog nooit zoveel overuren heb gemaakt als sinds ik ambtenaar ben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: