Uit de inbox: Dag van de Duurzaamheid 2010 op 11-11 via @urgenda

Na het succes van de Dag van de Duurzaamheid in 2009 neemt Urgenda ook in 2010 het initiatief om de grootste duurzaamheidsdag van Nederland te organiseren. De Dag van de Duurzaamheid 2010 zal plaatsvinden op donderdag 11 november (11-11).

De actie-organisatie Urgenda nodigt, als initiatiefnemer, ook dit jaar alle bedrijven, gemeenten, burgers en anderen uit om op 11-11 een duurzame activiteit te organiseren en deze op www.dagvandeduurzaamheid.nu aan te melden. Hierdoor vinden er op 11-11 verspreid door heel Nederland vele honderden duurzame activiteiten plaats.

Urgenda directeur Marjan Minnesma: “De Dag van de Duurzaamheid was vorig jaar een ongekend succes met heel veel positieve reacties. We kregen honderden verzoeken om dit jaar weer zo’n dag te organiseren en kunnen zoveel enthousiasme natuurlijk niet negeren. Wij nodigen iedereen, van vorig jaar en iedereen die het vorig jaar gemist heeft, uit om zich aan te sluiten bij de duurzaamheidsbeweging en op 11-11 een activiteit met het thema duurzaamheid te organiseren. Bijvoorbeeld de start van een project, een evenement, een groene recordpoging, een lezing, een dag met alleen duurzame catering en fietsen naar het werk, het maakt niet uit wat, maar haak aan!

We hebben voor deze datum gekozen omdat we ook volgend jaar de Dag van de Duurzaamheid 2011 willen houden op 11-11-11. Samen laten we ons van onze ‘groenste’ kant zien, maken we Nederland samen sneller duurzaam en laten we zien dat duurzaamheid niet alleen hard nodig, maar ook leuk en inspirerend is!”

Evenals vorig jaar kunnen deelnemers inspiratie op doen én hun activiteit aanmelden op de vernieuwde website www.dagvandeduurzaamheid.nu die binnenkort vernieuwd online zal gaan!

Nu nog een activiteit voor dit jaar verzinnen…

?

0 gedachten over “Uit de inbox: Dag van de Duurzaamheid 2010 op 11-11 via @urgenda”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.