Uit de inbox: de P-NUTS Award voor het mooiste lokale duurzame energiebedrijf

Meedingen naar de P-NUTS Awards voor het mooiste lokale duurzame energiebedrijf? Uitgereikt door Herman en Herma Wijffels? Met honderden euro’s aan prijzen en eeuwige eer? Zie http://p-nutsnrg.blogspot.com/2010/01/inschrijven-p-nuts-is-gestart.html en schrijf je idee of je reeds gerealiseerde project in voor 20 maart 2010!

Beste vrienden en bekenden,

Zelf energie produceren, op een schone, duurzame manier middels een energiebedrijf. Inmiddels hebben een flink aantal particulieren, bedrijven en gemeentes daar veel tijd en energie ingestoken. Projectontwikkelaars volgen  – aarzelend – de voorlopers in deze jonge branche.

Deze voorlopers op het gebied van lokale duurzame energiebedrijven worden 14 april aanstaande in het zonnetje gezet. Dan reiken Herman en Herma Wijffels de P-NUTS Awards uit tijdens het IIR-congres over het “Succesvol opzetten van uw lokale duurzame energiebedrijf” met sprekers als ex wethouder Robbert Jan Piet van –nu- Urgenda, Ron de Graaf van het Ministerie van VROM, Wouter de Jong, Gedeputeerde Provincie Utrecht en Brendan de Graaf van Texel Energie.

Lokale duurzame energie is goed voor het milieu, draagt bij aan de lokale economie en zorgt dat we minder afhankelijk zijn van energie uit het buitenland. Lokale energiebedrijven zijn ook de incubators van nieuwe technieken, die grotere bedrijven kunnen overnemen en verder uit kunnen ontwikkelen en breed in de markt brengen.

Ken je of ben je zo’n voorloper? Doe mee, en laat zien hoe een lokaal duurzaam energiebedrijf werkt! Je hebt nog enkele dagen -tot 20 maart- de tijd om je lokale energiebedrijf of je idee daarvoor in te schrijven en in aanmerking te komen voor de P-NUTS Awards 2010. Meld je initatief aan voor de P-NUTS Awards door antwoord te geven op 2 vragen:

  • korte omschrijving van je organisatie en waarom je het belangrijk vindt energie lokaal duurzaam op te wekken
  • waarom vind je dat je bedrijf een P-NUTS Award zou moeten krijgen.

Kijk voor de criteria op http://p-nutsnrg.blogspot.com/2010/01/inschrijven-p-nuts-is-gestart.html en mail je aanmelding naar info@newnrg.nl voor 20 maart aanstaande! Naast de Award kun je ook een toegangskaart voor de hele dag van het congres op 14 april (voor alle 12 genomineerden) en een prijs ter waarde van honderden euro’s winnen.

(…)

Het congres en de Awarduitreiking vinden plaats in de duurzame congreslocatie Antropia te Driebergen (provincie Utrecht). Let op, het middagprogramma op 14 april vanaf 16:15, inclusief de inleiding van Herma en Herman Wijffels, is gratis toegankelijk! Meer informatie op www.p-nuts.nu

Kijk op www.p-nuts.nu voor meer info! Er staan bijvoorbeeld op de NING al inzendingen van ondernemers, groepen burgers en diverse gemeentes. Daar is ook een lijst met 78 reeds gerealiseerde lokale duurzame energiebedrijven te vinden!

Vriendelijke groet!

Pauline Westendorp

—————————————
NEWNRG
IJsbaanpad 64a
1076 CW Amsterdam
info@newnrg.nl
www.newnrg.nl
—————————————-


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: