8 juni Masterclass Acdemie SZW: Bernard Lietaer over complementair geld

Op 8 juni start de 2e masterclass van de Academie SZW in de serie ‘regulier ontmoet out-of-the-box’. Deze masterclass zal niet alleen je visie op geld verbreden. Er wordt inzichtelijk gemaakt hoe wij onze wereld en die van anderen in positieve zin kunnen beïnvloeden.

Dit door middel van zogenaamde complementaire valuta. De internationaal befaamde monetaire expert en voormalig hoogleraar Bernard Lietaer laat zien welke rol geld nu speelt. Hij is auteur van het bekende boek “het geld van de toekomst”.

Lietaer neemt ons mee op een, voor iedereen begrijpelijke, verkenningstocht door ons huidige monetaire systeem. Belangrijk hierbij is dat er meer geldsystemen mogelijk zijn dan uitsluitend munten en giraal geld. Alleen al in Nederland en België zijn meer dan honderd van dergelijke valuta in omloop. Wat kunnen we met deze inzichten in relatie tot sociale problemen?

De lezing is te zien en te horen via het internet. Klik op deze URL op 8 juni as. om 12.15 h: http://portal.quadia.nl/modules/qlive2/szw/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: