Uit de inbox: Congres Inspiration Days

Geachte relatie,

Op 28 juni a.s. zal in het Evoluon te Eindhoven een aansprekend congres plaatsvinden met internationale sprekers en uiteenlopende onderwerpen rondom het thema duurzaamheid. Het congres is onderdeel van het Inspiration Days evenement. Dit evenement zal eind juni plaatsvinden, grotendeels in Eindhoven en staat in het teken van inspiratie voor een duurzamere samenleving. De ticketprijs bedraagt €238,- excl. btw.

Het programma van het congres zal bestaan uit inspirerende toespraken gecombineerd met interactieve sessies. Prominente sprekers zullen zijn: Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo (oprichter en president van de Club of Budapest), Rudy Provoost (Raad van Bestuur Royal Philips), Jacque Fresco (The Venus Project) en Stef Kranendijk (CEO Desso) samen met Michael Braungart (Cradle2Cradle). Thema’s als duurzaam leiderschap, ethiek in het economisch systeem, duurzame verslaggeving, aandeelhouderswaarde en duurzame mobiliteit zullen uitvoerig aan bod komen. Zie voor meer informatie over het programma: www.inspirationdays.nl/congres  

Ik zou het zeer op prijs stellen als u uw relaties ook op de hoogte kunt brengen van dit inspirerende congres!

Met vriendelijke groet,    

Nasser Bouman  

Website:             www.vnb-consulting.nl 
 LinkedIn:             N. Bouman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: