Krantenactie Treemagotchi

Nieuwe actie van Treemagotchi, kranten hebben toch weinig om over te schrijven.  Dus dan passen een paar 100 van dit soort ingezonden brieven vast wel in eeen krant (die van mij is naar de NRC gestuurd), en die van jou?

Geachte redactie,

Ik ben erg benieuwd naar het aantal bomen dat wordt gekapt voor de productie van één dagoplage van uw krant. Kunt u mij vertellen waar uw krantenpapier vandaan komt? Is dit gerecycled? Kortom, ik zou graag weten wat de impact is van mijn dagelijkse krantje op het milieu. Ik maak die impact graag zo klein mogelijk. Is het een idee om te gaan drukken op gecertificeerd papier? Dan weet ik waar ik aan toe ben!

Met vriendelijke groet!

PS: Deze brief is verstuurd via de ingezonden-brief-actie van www.Treemagotchi.nl en www.rankabrand.nl, waarin kranten worden opgeroepen om te drukken op verantwoord papier. De afzender is een echt iemand, dus niet fictief. Door te reply-en op deze email kunt u direct contact opnemen met de afzender.

  1. Ook naar NRC en naar Sp!ts, De Pers en Metro

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: