Weekendje weg: Maastricht

Afgelopen weekend zijn we een weekendje naar Maastricht geweest. De kleine was bij opa&oma, dus eindelijk weer ‘ns een weekendje samen. Wat goed beviel (al mis je zo’n kleine hummel natuurlijk wel).
Weekendje maastricht

We hadden een verwenarrangement geboekt bij bed&breakfast ’t Klooster in Borgharen. Bij aankomst op vrijdag kregen we een massage. Hoewel ik niet zo van de massage ben, beviel dat erg goed. Na afloop was ik heerlijk loom en ontspannen, waarna we een maaltijdsalade als avondeten kregen. ’s Avonds nog een Kloosterbiertje en toen naar bed.

Op zaterdagochtend stond er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Het was het lekker zonnig weer en we hebben een eind gewandeld door de bossen rondom Maastricht, om daarna heerlijk bij te komen in het bubbelbad. ’s Avonds zijn we uit eten geweest bij Cafe Sjiek. Prima eten en goede wijn (alleen even wennen dat je met meerdere groepjes aan een grote cafetafel zit).

Op zondag was het weer helaas omgeslagen en regende het. Ondanks de regen hebben we nog wel een stadswandeling door Maastricht gemaakt. Als lunch hebben we koffie met vlaai gegeten bij De Bisschopsmolen, een bakker/lunchroom vol met lokale en duurzame producten. Om vervolgens de wandeling af te ronden. Onderweg kwamen we op ’t Vrijthof nog jeu de boules kampioenschappen tegen…

Weekendje MaastrichtWeekendje MaastrichtWeekendje Maastricht

Tot slot zijn we halverwege de middag weer richting opa&oma gereden om dochterlief op te halen.

Meer foto’s van Maastricht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: