Verkiezing duurzaamste merk van Nederland

Op de site van P+ kwam ik een paar weken geleden het bericht tegen dat Allesduurzaam.nl de verkiezing van het duurzaamste merk van Nederland organiseert. De 75 bij Allesduurzaam.nl geregistreerde merken doen allen mee, maar ook andere merken kunnen zich alsnog registreren en kans maken op de titel “Duurzaamste merk van Nederland”. P+  roept al haar  lezers op om hun voorkeurmerk op te geven. De stemming begint vanaf 1 oktober en wordt op 11 november de winnaar op de Dag van de Duurzaamheid bekend gemaakt.

In mijn tweet over het nieuwsbericht van P+ ontbrak de link naar P+, waardoor er ook wat reacties van twitterazi loskwamen. Die wil ik de lezer niet onthouden:

Zelf heb ik mijn voorkeur nog niet bepaald. De vijf Nederlandse bedrijven die sectorleider in de Dow Jones Sustainability Index 2010 zijn gooien hoge ogen. Al vraag ik me af of Akzo Nobel, Unilever, TNT, Air France KLM en Philips ook als merk kwalificeren. TNT, KLM en Philips wel, de andere twee opereren toch meestal onder andere merknamen. Ik laat me echter graag overtuigen, dus wat is voor jou het meest duurzame merk van Nederland (dat mag ook een merk zijn dat niet bij Allesduurzaam.nl geregistreerd staat)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: