Mooi nieuws van Redeem Medical Services #MyC4

In september 2009 heb ik via MyC4 5 Euro uitgeleend aan Redeem Medical Services. Vandaag heeft Growth Africa ltd, hun provider, een berichtje geplaatst dat de lening volledig afgelost is. Het bericht bevat ook informatie over de toekomsplannen van het bedrijf en een dankwoord voor de investeerders.

This is to inform that Redeem Medical Services of loan ID_6174 has cleared the 2nd loan without any problem. The fund helped her improve her service delivery. The medical unit also managed to employ one more staff; they now intend to further expand their operations and therefore need more money for specialized equipment and machines. The proprietor is so grateful and owes her track of success to the myc4 investors.

“I hope these friendly investors are here to stay, to enable us succeed under their watch.”

Best Regards,
GrowthAfrica ltd.

Kijk daar doe ik ’t voor 🙂 Ik had in dit geval slechts 5% rente gevraagd, omdat het om een gezondheidskliniek gaat. Aan de andere kant: 5% kom daar maar ‘ns om bij je bank. Al heb je bij MyC4 natuurlijk wel te maken met valutarisico’s, zoals je ook kunt zien bij de lening details.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: