4 afgeloste leningen bij #MyC4

Gisteren ontving ik bericht dat vier leningen die ik via MyC4 en Growth Africa ltd. heb verstrekt aan ondernemers in Kenya volledig afgelost zijn. Mooi nieuws, vooral ook omdat alle vier de ondernemers aangeven dat de lening een positief effect op hun bedrijf heeft gehad en de leningen hebben 3 nieuwe banen opgeleverd in Kenya.

Het gaat om mijn investeringen in:

Mijn persoonlijke bijdrage is overigens gering, aangezien ik maximaal 5 euro per ondernemer investeer om mijn risico te spreiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: