Sessie duurzaamheid in de (inkoop)keten

Als Gouden Sponsor van de Dutch Green Building Week organiseert Strukton deze week 15 bijeenkomsten met als rode draad verduurzaming van gebouwen. Gisteren mocht ik in dit kader zelf een presentatie geven in Landstede te Zwolle over duurzaamheid in de (inkoop)keten.

Er waren ongeveer 25 aanwezigen, waarvan een groot gedeelte afkomstig uit de inkoophoek van leveranciers en opdrachtgevers. De presentatie en met name de panel discussie na afloop leverde boeiende inzichten op. De bijeenkomst maakte duidelijk dat we op veel gebieden goed bezig zijn, al bleek dat we ook kunnen leren van zowel leveranciers als klanten. Wat ons betreft was de bijeenkomst dan ook een tussenstation richting verduurzaming van de ketens waarin we actief zijn.

Voor de geinteresseerden staat hieronder de presentatie.

Dutch Green Building Week Duurzaamheid in de (inkoop)keten from Krispijn Beek

Eén reactie op “Sessie duurzaamheid in de (inkoop)keten”

  1. […] aanwezigen constateerde terecht dat de presentatie qua inhoud en toonzetting sterk afweek van de presentatie die ik vorig jaar heb gegeven over hetzelfde onderwerp. Een andere aanwezige gaf aan dat de ervaringen met het voeren van een dialoog met leveranciers, […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: