Uit de inbox: Geleficiteerd! Je hebt een Crowdfunding Waardebon t.w.v. EUR 50 gewonnen

Eerder dit jaar heb ik meegedaan aan het nationale crowdfunding onderzoek. Onder de deelnemers zijn 10 crowdfunding bonnen van EUR 50 verloot. Ik ben een van de gelukkige winnaars. Het geld mocht ik besteden bij een van de deelnemende platforms: 1% Club, Cinecrowd, Crowdaboutnow, EU1, Flintwave, Fundaplant, HKB Urban producers, Pifworld, SellanApp, Share2start, Symbid, TenPages, voordekunst, Wakibi, Zuid Hollands Landschap.

Onze keuze

Het geld schenken we aan het Zuid Hollands Landschap als bijdrage aan het herstel van Landgoed Leeuwenhorst. Een crowdfunding campagne om EUR 60.000 op te halen, waarvan inmiddels 90% is opgehaald. Je hebt dus nog een kleine kans om ook je steentje bij te dragen aan meer groen in de provincie Zuid-Holland.

Onze motiviatie

Meer natuur in onze eigen leefomgeving en ook eens in wat anders dan in een ondernemer investeren. Hoewel het landgoed voor ons niet om de hoek ligt, hopen we er toch snel een keer te gaan kijken met onze kleine meiden om ze dezelfde liefde voor de natuur mee te geven als hun ouders hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: