Alex Steffen: The shareable future of cities

In deze korte TED presentatie gaat Alex Steffen in op verduurzaming van steden. Een belangrijke opgave, aangezien een groot deel van de wereldbevolking in de stad leeft. In hoog tempo gaat hij langs onderwerpen als groene daken en het effect van de bebouwingsdichtheid op de CO2-intensiteit van steden.

Meer zien:

In dit eerdere bericht geeft Peter Calthorpe een uitgebreidere uitleg over  het effect van bebouwingsdichtheid op vervoerskeuzes en CO2 intensiteit. Of kijk de eerdere filmpjes over veerkrachtige steden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: