Scientific American over Social Media for Scientists

In 6 blogs lezen waarom wetenschappers aan ‘social media’ zouden moeten doen. Inclusief links naar nuttige sites, dus mooi startpunt voor Nederlandse wetenschappers die met social media aan de bak willen.

wetenschapper20

In een serie van zes blogs op de blogsite van Scientific American vertelt Christie Wilcox (@NerdyChristie) uitgebreid waarom wetenschappers aan ‘social media’ zouden moeten doen en deels ook hoe. De titels spreken voor zich en de blogs bevatten veel links naar andere nuttige sites, dus een goed startpunt voor iemand die zich serieus wil verdiepen.

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: