Succesvolle crowdfunding Zon op Wennekerpand

https://www.zonnepanelendelen.nl/widget/project/zonopwennekerpand/nlOp 31 januari was eindelijk het startschot van de crowfundingcampagne van Zon op Wennekerpand. Gisteren, nog geen 2 weken later, hebben we de crowdfundingscampagne succesvol afgesloten.

Zon op Wennekerpand is het eerste project van het Schiedams Energie Collectief, waar ik inmiddels al weer ruim 2,5 jaar actief ben. Het Schiedams Energie Collectief heeft eind 2014 DE+ subsidie ontvangen voor het project. De komende maanden gaan we 219 zonnepanelen plaatsen. Ook wordt komende maanden de lokale energiecoöperatie, Energiek Schiedam, geactiveerd. Het project Zon op Wennekerpand wordt eigendom van deze coöperatie. Het Schiedams Energie Collectief zal zich hierna gaan richten op het ontwikkelen van andere projecten, die bij realisatie ook ondergebracht zullen worden bij de energiecoöperatie Energiek Schiedam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: