Gezocht: op 26 juli gestolen damesfiets, locatie winkelcentrum Hof van Spaland, Schiedam

Jawel het is weer eens zover. Het verschil tussen mijn en dijn is en blijft lastig voor mensen. Met dank aan de h***** die zojuist een groen/gele damesfiets heeft gejat bij winkelcentrum Hof van Spaland heeft mijn vriendin zojuist met boodschappen en peuter naar huis mogen zeulen.

Dus wat zoeken we: een groen/gele Batavus fiets (roestig, oud damesmodel) met oud kinderzitje (merk Bobike) met een oranje kussentje achterop. Op het kinderzitje staan stoepkrijt tekeningen/krassen. De fiets piept, kraakt en er loopt van alles aan.

De dief heeft hoogstwaarschijnlijk ook het sleuteltje in bezit. Wat weinig zegt, want wij hebben het reservesleuteltje. Helaas heb ik geen foto van de fiets bij de hand, maar de hiernaast toegevoegde marktplaats foto komt aardig in de buurt qua model.

Tips zijn uiteraard van harte welkom, bv. als je iemand zonder kind op een geel/groene Batavus fiets met boodschappenmandje voorop en kinderzitje achterop hebt zien fietsen. Ook als je hem in Schiedam op slot ziet staan. Ik kom met alle plezier langs met het reservesleuteltje om ‘m op te halen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: