Welkom op de nieuwe stek voor m’n weblog

De afgelopen 5  jaar heb ik m’n weblog naar volle tevredenheid gehost bij de Amerikaanse webhost Siteground, waarbij ik gebruik maak van WordPress. Afgelopen week heb ik de hele boel verhuist naar WordPress.com. De reden daarvoor is een combinatie van van bezuinigen die ik in navolging van het Kabinet nastreef en gebrek aan tijd om m’n weblog goed bij te houden. Mijn verwachting is dat dat de tijd die ik aan m’n weblog kan besteden de komende jaren alleen maar af zal nemen, zeker met een tweede kind op komst.

Het hele archief (inclusief de reacties) is inmiddels hierheen overgezet. Er waren wat berichten niet meegekomen, die heb ik inmiddels allemaal opgsnord en alsnog omgezet. Daarnaast zijn er nog wat oudere reacties die niet zijn meegekomen, maar het leeuwendeel is inmiddels overgezet. Wellicht dat ik in de weken tot 20 december nog de tijd vind om uit te zoeken welke reacties niet meegekomen zijn. Zo niet dan is ’t pech.

De mailinglist is via Google’s Feedburner inmiddels overgezet naar m’n WordPress.com domein. WordPress heeft ook een eigen systeem voor mailingslists die ik heb geactiveerd. De layout is nog volledig …, dat komt nog wel een keertje na de feestdagen.

Mijn domeinnaam (krispijnbeek.nl) zet ik binnenkort om naar m’n nieuwe weblog. Dat betekent dat vanaf dan veel oude links naar m’n weblog niet meer zullen werken. Ik ben benieuwd wat dat gaat betekenen voor de bezoekercijfers. Momenteel zit dat rond de 100 bezoekers per dag, heb ik ruim 90 trouwe volgers en scoor ik op een aantal onderwerpen tot mijn verbazing in de top 10 bij Google.

Mocht je een bepaald artikel zoeken, stel dan even een vraag via twitter, facebook, linkedin of hieronder, dan kijk ik of ik je verder kan helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: