Update 1MiljoenWatt: 1ste fase Euroborg opgeleverd, inschrijving 2e fase geopend

Vorig jaar juni schreef ik al over het plan van Stichting 1MiljoenWatt om zonnepanelen te plaatsen op het Euroborg stadion van FC Groningen. Eerder deze maand hebben ze de eerste fase succesvol opgeleverd, nadat de eerste 531 zonnepanelen aan 200 particulier investeerders verkocht waren.

Inmiddels staat de tweede fase open voor crowdfunders via de site van 1MiljoenWatt. De voorwaarden zijn ongewijzigd voor een investering van € 550 krijg je de 23 jaar lang een jaarlijks rendement van 2,1 tot 4,4% (voor Essent klanten iets hoger), uitgaande van gelijkblijvende stroomprijzen. Na 23 jaar krijg je de inleg terugbetaald. De stroom wordt geleverd aan Euroborg, de garanties van oorsprong aan de investeerders. Meer informatie vind je op de website van 1MiljoenWatt.

1MiljoenWatt maakt bij het project op de Euroborg geen gebruik van de postcoderoos methodiek, waardoor je minder hoofdpijn krijgt als je van plan bent te verhuizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: