Gastbijdrage: Bezorg mij onweerstaanbaar aanbod in plaats van advies

Geen adviseur, maar een goed en onweerstaanbaar aanbod van een bouwbedrijf met verstand van zaken dat goed scoort op klanttevredenheid en nakomen van afspraken. Kom maar door Maxime Verhagen.

BLOG van de Groep

Geachte mijnheer Verhagen, Beste Maxime,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke aanbod voor een gratis energieadvies. Dat stellen wij hoe dan ook zeer op prijs. Omdat ik ervan uit ga dat de brief bestemd was voor de woningeigenaar heb die maar even mee laten lezen. Waarschijnlijk heeft u het woonadres van mij gecombineerd met het label van dat woonadres. Ik ben echter niet de eigenaar van dit pand, dat is mijn vrouw. Wellicht is het goed daar nog even aandacht aan te besteden bij uw campagnes.

Ik begrijp dat u probeert om de banden met adviseurs en uw leden aan te halen. Dat begrijpen wij eigenlijk niet zo goed. Wij hebben slechte ervaringen met adviseurs die met vage computermodellen ons probeerden te vertellen wat uw leden bij ons zouden moeten doen. Erg onafhankelijk bleken ze achteraf ook niet te zijn. De familienaam van de geadviseerde installateur was dezelfde als van de…

View original post 625 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: