DGBW: Inspirerend Ontbijt “Kom op voorsprong door denken in levensduur”

DGBW2013-banner-gouden-sponsor_kleinStrukton organiseert een inspirerende ontbijtsessie tijdens de Dutch Green Building Week op donderdagochtend 19 september met drie inspirerende sprekers om op voorsprong te komen! De gemeente Rotterdam presenteert haar ervaring met het verduurzamen van vastgoed en toekomstbeleid. Wethouder Duijvestein, Gemeente Westland spreekt over innovatie en verduurzaming. Interface legt uit hoe duurzaamheid concreet te vertalen is in de organisatie, zodat duurzaamheid profijt oplevert.

Tijdens het ontbijt kom je meer te weten over het geheim van hun succes.

Doelgroep

Gemeenten, overheid, vastgoed, zorg, onderwijs;

Locatie

Westland Infra, Poeldijk

Aanmelden en kosten deelname

Deelname is kosteloos, maar aanmelding vooraf is vereist. Aanmelden kan via email aan inspirerendontbijt.ws at strukton.com of via de site van DGBW.

Meer informatie

Website Dutch Green Building Week

Over Dutch Green Building Week

Logo_DGBW13
De Dutch Green Building Council organiseert van 16 tot en met 20 september 2013 de derde editie van de Dutch Green Building Week. Deze week staat in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling.

Strukton is voor de tweede keer gouden sponsor van de DGBW en organiseert verschillende activiteiten voor klanten en leveranciers. Deze vind u in programma van de DGBW.

2 reacties op “DGBW: Inspirerend Ontbijt “Kom op voorsprong door denken in levensduur””

  1. Krispijn mooi blog heb je, gaaf ! 🙂

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.