Kijktip: Van Jones op Powershift 2011

Ruim een maand geleden werd in de VS de bijeenkomst Powershift 2011 georganiseerd. Een van de keynote speakers was Van Jones. Burgerrechtenactivist en voorvechter van clean tech (‘all for green, green for all’). Een mooie combinatie als je het mij vraagt. Hoe die twee samenhangen kan Van Jones mooier en beter uitleggen dan ik. Dus kijk zelf:

Voorlopig is het wachten op een Nederlandse tegenhanger van Van Jones. Want verder dan duurzame energie vrij maken van belasting gaat de verbeelding in Nederland helaas nog niet. Wat jammer is, want duurzame energie levert werkgelegenheid in de maakindustrie en in de installatiebranche op. Daarnaast kan het zorgen voor een betere luchtkwaliteit (als je kiest voor zonnepanelen of windenergie) en voor het beheersbaar houden van de woonlasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: