Uit de inbox: de nieuwe #Nudge site is live #dvdd

Eerder dit jaar had ik me al aangemeld bij Nudge, een organisatie die een duurzame samenleving sneller dichterbij wil brengen op een economisch verantwoorde manier. Vandaag ontving ik een mail dat de nieuwe site live is. In het Groene Paviljoen in Baarn is  Nudge aan de pers en genodigden gepresenteerd. Nieuw op de site zijn onder meer:

  • Nudges: kleine acties – zetjes op weg naar een groene economie. Je kunt makkelijk meedoen én de acties makkelijk delen met je vrienden.
  • De Broedplaats: het forum waar je jouw plan of suggestie kunt presenteren. En natuurlijk is er ruimte voor andere vragen of opmerkingen.
  • Nudge blogt, over o.a. inspirerende ontmoetingen, leuke en kritische reacties en duurzame zorgen.
  • Ben je nieuwsgierig naar onze vorderingen, neem een kijkje. We horen graag je reacties – via het forum, de blog of via ellen@nudge.nl

De site is nog volop in aanbouw. De komende weken volgen er meer nudges en nieuwtjes. Ook maken we snel nog een speciaal forum voor duurzame producten en diensten. Even een verzoek: willen jullie de tips en suggesties die jullie ons afgelopen maanden gestuurd hebben, zelf op het forum plaatsen?

Als je jouw stip actief maakt, kun je meedoen aan onze acties, de nudges. Of je naam daarbij zichtbaar wordt, dat bepaal je zelf.

Ik heb zelf al 1 nudge gedaan (2 andere gaan niet, want ik ben al klant van Greenchoice en ik heb al een Ja/Nee sticker in huis). Ik heb ook al een paar suggesties voor nieuwe nudges gedaan.

Kortom: meld je aan op nudge.nl en zet je stip op de kaart.

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door krispijnbeek, Planeet GroenLinks. Planeet GroenLinks heeft gezegd: @krispijnbeek blogt: Uit de inbox: de nieuwe #Nudge site is live #dvdd: TweetEerder dit jaar had ik me al aangem… http://bit.ly/aJ4Nmz […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: